Головна » 2012 » Березень » 29 » Семінар-практикум "Роз’яснення курсу соціально-економічних реформ держави"
09:11
Семінар-практикум "Роз’яснення курсу соціально-економічних реформ держави"
 27 березня 2012 року в центральній районній бібліотеці ім.Коцюбинського відбувся черговий семінар-практикум бібліотечних працівників районної централізованої бібліотечної системи  на тему «Роз’яснення курсу соціально-економічних реформ держави. Підвищення правової свідомості і правової культури населення».

 З вступним словом на тему «Поширення правової інформації – вимога часу» виступила директор ЦБС Л. Бурова.

 

 
Про сучасний курс соціально-економічних реформ держави розповіла провідний спеціаліст управління юстиції К.М. Якимчук.
 Бібліотечні працівники отримали консультацію про те як в нинішніх умовах підвищити рівень правосвідомості та правової культури читачів, яку зробила для присутніх зав. методично-бібліографічним відділом ЦБС Зоя Мельничук.
«Бібліотека і превентивне виховання молоді і юнацтва» - з такими методичними порадами виступила зав. юнацьким абонементом ЦБ Надія Гарнець, яка використала новітні Інтернет-технології, які надає читачам центральна районна бібліотека.
 
 З експрес-порадами на теми «Використання Інтернет – ресурсів та пошуково-правової бази «Законодавство» для задоволення запитів і потреб читачів» та «Як і коли можна звернутися до Європейського суду з прав людини» виступила провідний бібліограф ЦБС Людмила Везюк.
 Між бібліотечними працівниками відбулася творча дискусія по темі.
 Під час семінару відбулася зустріч бібліотекарів та читачів бібліотеки з Василем Івановичем Горбатюком, членом Національної Спілки письменників України, головою обласної організації Національної Спілки письменників України.
 Він презентував свою нову книгу «З-під трави забуття» про письменників, літературознавців, дослідників народної творчості, на долю яких випали переслідування, арешти та смертні вироки.
 
 Василь Іванович також презентував книгу «Автограф», це альманах Хмельницької обласної організації Національної спілки письменників України.
 Ці книги поповнили фонди наших бібліотек.
 В роботі семінару взяла участь начальник відділу культури та туризму РДА Лідія Матвіївна Богурська.
Категорія: Архів - 2013 | Переглядів: 380 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: