Головна » 2012 » Жовтень » 18 » Поетичний вернісаж "Стихи и Я - одна стихия"
09:11
Поетичний вернісаж "Стихи и Я - одна стихия"

 16 жовтня до членів літературно-мистецької студії "Доля" долучився ще один місцевий самобутній поет - Жмурко Леонід Валерійович. На його поетичний вернісаж "Стихи и Я - одна стихия" зібралися всі члени студії, бібліотечні працівники, шанувальники поетичного слова.

"Я не сужу других...
Им Бог один судья,
В себе самом бы
Как-то разобраться..."

              (Л. Жмурко)

 

 З душевним задоволенням і насолодою слухали присутні поетичні твори Леоніда Валерійовича у виконанні самого автора та у виконанні  членів студії та читачі бібліотеки. Ведуча Зінаїда Романюк пройшлась стежинами життя Леоніда Валерійовича.
 Народився 29 лютого 1958 року в Шепетівці. До 6 класу навчався в школі №1. Пізніше в м. Тарту, Естонія та в с. Маркеево, Херсонської обл.. Закінчив Шепетівський сільськогосподарський технікум. Працював нормувальником, інженером по нормуванню і майстром ВТК, продавцем, домпрацівником, нянем, сторожем і будівельником. Вірші почав писати з 1986 року. Його вірші друкувались в поетичних збірках в Росії, Англії та США. Всього написано 1486 творів. Його вірші прочитали понад 71 тис. осіб, отримано рецензій - 4266. З віршами Жмурка Л.В. можна познайомитись на сайті stihi.ru.
На поетичному вернісажі відбулась презентація нових збірок: Віри Кухарук - "Кленова симфонія", Катерини Дяченко - "Полум'я калини", "Заповіт любові", а також колективних збірок поетів студії "Доля" - "Мамина яблуня" та книгою "Пензлі різнобарв" - поетів-аматорів літературного об'єднання "Київ ПОЕТажний", в яку увійшло 10 віршів Віри Кухарук.


Категорія: Архів - 2013 | Переглядів: 393 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: