Головна » 2015 » Вересень » 18 » «круглий стіл» «Хесед Бешт»
14:46
«круглий стіл» «Хесед Бешт»

14 вересня приміщенні нашої бібліотеки відбувся «круглий стіл» з представниками адміністрації та громадських організацій, релігійних конфесій, національних меншин тощо з нагоди відзначення 16-ої річниці заснування Хмельницького Благодійного фонду «Хесед Бешт».

В заході приймали участь:

1.      Єфанова Альона Юхимівна – менеджер з соціальної роботи Шепетівського представництва ХБФ «Хесед-Бешт».

2.      Клопотюк Алла Юхимівна – менеджер з соціальної реабілітації ХБФ «Хесед-Бешт».

3.      Шварцман Людмила Менделівна – менеджер зі зв’язків з громадськістю ХБФ «Хесед-Бешт».

4.      Фрейліхман Розалія Зінов’євна -  екс-менеджер менеджер з соціальної роботи Шепетівського представництва ХБФ «Хесед-Бешт»; представник єврейської общини м. Шепетівка.

5.      Сміховський В’ячеслав Владиславович – голова громадської організації «Асоціація соціально-економічного розвитку Судилкова», депутат Шепетівської районної ради, в.о. директора музею ім.. М. Островського.

6.      Муштин Наталія – менеджер відділу соціальної роботи ХРБФ «Зміцнення громад».

7.      Янушевський Віталій Віталійович – помічник народного депутата Мацоли Романа Миколайовича; виконавчий директор горомадської організації «Інститут солідарності громад»;  юрист та приватний підприємець.

8.      Дячук Іван Анатольйович – заступник начальника Управління праці та соціального захисту населення Шепетівського міськвиконкому.

9.      Богурська Лідія Матвіївна – начальник управління відділу культури м.Шепетівка.

10. Везюк Людмила Іванівна – директор Шепетівської централізованої бібліотечної системи.

На заході обговорювалися різні питання, починаючи з того, як діє Програма «Догляд на дому» та закінчуючи проблемою єврейських кладовищ..

Налагоджувалась також співпраця з іншими меншинами та організаціями, з метою відродження історії та впорядкування кладовищ.

  

Категорія: Архів - 2015 | Переглядів: 565 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: