Головна » 2014 » Листопад » 24 » «Зоряна симфонія кохання» Тетяни Кушнірук
11:45
«Зоряна симфонія кохання» Тетяни Кушнірук

21 жовтня відбулося засідання літературно-мистецької студії «Доля», на якому презентували поетичну збірку «Зоряна симфонія кохання» Тетяни Кушнірук.

Звичайно ж, немає поетів, які б не писали про любов, тому що вона посідає значне місце у спектрі людських почуттів. Кажуть, здатність до любові є мірилом людської душі. Любов підносить, ошляхетнює людину навіть тоді, коли несе страждання.

Почуття любові, можливо, як ніяке інше, прагне висловлення. Ось чому кохання дуже часто дає поштовх до творчості, до самовираження. Скільки написано творів, у які поети намагалися вкласти всю силу свого почуття!

І наша героїня написала свого першого вірша у неповних 16 років, саме тоді, як вперше закохалася.

   

Для присутніх в цьому залі спілкування з поезією – це збагачення власного духовного світу і його урізноманітнення. Врешті – решт, це розвиток  прекрасного в людині.

Саме інтимна лірика поета дозволяє зазирнути у внутрішній світ іншої людини – ліричного героя, вибрати те, що нас найбільше хвилює і що схоже на наше життя.

Її ліричний герой чи героїня ніколи не стануть слухняними рабами сліпого кохання, яке ошукує й обтинає крила, її кохання таке, що його потрібно заслужити, бо воно не на сьогодні чи завтра, а назавжди.

У її віршах відчуємо біль утрати, біль одинокого існування без любові, без Нього, отого вимріяного, найкращого і найдостойнішого її високих почуттів, її щирого кохання.

В збірці читач знайде вірші про різні види лірики:

- любовна — про кохання, як стан душі ліричного героя ;

- еротична — про тілесне чуттєве кохання ;

- родинна – про маму;

- лірика дружби .

- філософська лірика — осмислення змісту людського життя, проблеми добра і зла  .

-  релігійна лірика — виражає релігійні почуття і переживання  (вірш «Молитва»;

- пейзажна лірика передає роздуми і переживання ліричного героя, викликані явищами природи (вірш «Осінь»).

Категорія: Архів - 2014 | Переглядів: 332 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: