Головна » 2015 » Серпень » 7 » Заняття центру професійної реабілітації
08:40
Заняття центру професійної реабілітації

5 серпня пройшло заняття центру професійної реабілітації сільських бібліотекарів на базі Судилківської сільської бюібліотеки для дорослих.

Почалося навчання сільських бібліотекарів з екскурсії по бібліотеці та ознайомлення з роботою Судилківської бібліотеки для дорослих, які провели зав. бібліотекою Наталія Шевчук та бібліотекар Антоніна Косовська.

Завідуюча відділом культури Шепетівської РДА Богурська Лідія Матвіївна ознайомила бібліотечних працівників району з Реформою децентралізації влади в Україні, планом заходів проведення Дня Незалежності та підвели підсумки підготовки закладів до зими.

Практичне заняття по написанню  річних планів роботи провели директор ЦБС Людмила Везюк та зав. методично-бібліографічним відділом Ольга Шафалюк.

  

Директор Людмила Везюк навчала бібліотекарів як писати проекти, зокрема проект фонду "Монсанто". Навчання пройшло плідно, всі були активні та зацікавлені в написанні проектів.

Бібліограф сектору ІТ Інесса Орловська провела практичні заняття "Роль бібліотек у розвитку "Е-урядування"" та ознайомлення з друкованою продукцією "За електронними ресурсами до бібліотеки".

Також учасники заходу відвідали Судилківську дитячу бібліотеку. Завідуюча бібліотекою Якимчук Олена Миколаївна ознайомила всіх з досвідом роботи бібліотеки та Інтернет-центру, а також провела оглядову екскурсію бібліотеки.

Категорія: Архів - 2015 | Переглядів: 360 | Додав: Бібліотекар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: