Головна » 2015 » Травень » 6 » «За покликом юних сердець діти ставали героями»
09:22
«За покликом юних сердець діти ставали героями»

5 травня в бібліотеці пройшов вечір історичної пам’яті до Дня Перемоги «За покликом  юних сердець діти ставали героями».

«Вишита колоссям і калиною.

Вигойдана співом солов’я,

Зветься  величаво  - Шепетівка

Земле зачарована моя»

Такими словами  ведуча заходу Зінаїда Романюк відкрила вечері пам’яті. Дуже цікаво пройшла презентація книги Валентини Бойчук «Діти безсмертного подвигу», яка присвячена нашим-землякам,  дітям-героям,та героям Радянського Союзу. Активну участь у презентації прийняли члени літ. мист. студії «Доля»,які присвятили свої вірші ветеранам ВВВ, це такі як:Віра Кухарук, Тетяна Кушнірук, Антоніна Осецька, Василь Ющенко, Сергій Доскач та ін. Зі сльозами  слухали присутні спогади доньки командира  підпільного загону Остапа Горбатюка – Наталії  Горбатюк.

     

 Наукові працівники музею М.Островського: Олександр Лукашук та Лідія Денисюк  поділилися фактами та подіями про війну. Голова  міської ради ветеранів Великої Вітчизняної війни, Чикін Володимир, привітав всіх зі святом та згадав людей , які проявили мужність не тільки в цій війні , але й сьогоднішніх героїв. Музичне вітання  прозвучало у виконанні козацького хору МБС . Закінчився захід хвилиною мовчання в пам’ять про тих, хто  не прийшов з війни.

    

 

Категорія: Архів - 2015 | Переглядів: 473 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: