Головна » 2014 » Березень » 28 » Вісім принципів здорового способу життя.
14:13
Вісім принципів здорового способу життя.

Вісім принципів здорового способу життя.

В рамках Державної програми «Здорова нація», яка діє до 2015 року в Україні, 26 березня 2014 року відбулось виїзне засідання клубу «Природа. Людина. Здоров’я», що діє при центральній районній бібліотеці ім.. Коцюбинського.

Члени клубу та члени благодійного фонду «За краще життя» навідались у Судилківську ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Для вчителів та працівників соціальної сфери села була озвучена програма «Здорова нація», яка популяризує здоровий спосіб життя.

  

Лікар-терапевт Греньшина О.П. зробила презентацію принципів здорового способу життя за допомогою яких можна продовжити свій вік. Провідний бібліотекар центральної районної бібліотеки ім.. Коцюбинського Світлана Кобель презентувала тему «Утримання від шкідливих звичок». Дитячий лікар Гарнага Н.Є. розповіла про правильний, необхідний для здоров’я відпочинок.

  

Небоженко Олександр розповів про корисність фізичних вправ. Худик Любов розказала, як правильно споживати і лікуватись водою. Присутні на засіданні мали можливість отримати консультації лікарів, послуги антистресового масажу, провести обстеження і визначити свій біологічний вік. Всі збагатились знаннями про те, як без ліків і хвороб прожити довгий вік за допомогою здорового способу життя.

  

Категорія: Архів - 2014 | Переглядів: 355 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: