Головна » 2015 » Жовтень » 8 » свято музики "Незгасна, барвиста веселка музична"
12:47
свято музики "Незгасна, барвиста веселка музична"

8 жовтня в літературно-мистецькій вітальні центральної районної бібліотеки відбулося свято музики "Незгасна, барвиста веселка музична", приурочене Міжнародному дню музики.

Ведуча свята - Зінаїда Романюк ознайомила присутніх з історією виникнення музики, з відомими музикантами та співаками. За рішенням ЮНЕСКО цей день був заснований в 1975 році. Одним з ініціаторів такого свята був Дмитро Шостакович, композитор-класик ХХ століття.

Музика - це наша душа, думка, сила.

Музика веде нас до світу прекрасного.

Музика - це найвиразніша мова.

Най кращим звуковим лікарем визнано музику В.А. Моцарта. Вона настроює організм людини на здорову хвилю, знімає втому, заспокоює. Музика не відразу стала такою, якою ми чуємо її зараз. Багато років пройшло перш ніж з'явилися перші ораторії та симфонії, контати та сонети, сучасні пісні та рок-музика.

   

До бібліотеки завітали члени дитячої філармонії, яка діє при Шепетівській музичній школі з керівником Гірчак Світланою Петрівною. Зачарувались прекрасною грою юних музикантів присутні на святі. Звучала і ніжна скрипка і віолончель, фортепіано, флейта та прекрасні вокальні твори. Їх дарували присутнім: Климко Настя, Юзлова АНіта, Кравченко Інна, Кравчук Софія, Євтушенко Софія, Лисюк Оля, Шмигована Саша, Вем Настя, Блащук Софія, Гераскіна Саша, Варивода Оксана, Легка Оксана.

Свято музики пройшло в рамках тижня музики в якому активну участь приймає Шепетівська музична школа, у співпраці з ЦРБ та школами міста.

Категорія: Архів - 2015 | Переглядів: 447 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: