Головна » 2015 » Липень » 1 » Районний семінар "Робота з користувачами різних вікових категорій
08:27
Районний семінар "Робота з користувачами різних вікових категорій

24 червня пройшов районний семінар "Робота з користувачами різних вікових категорій: сучасні вимоги, традиції, інновації", де було надано консультації та методичні поради:

  1. Консультація "Сучасні форми і методи бібліотечного обслуговування користувачів" - зав. методично-бібліографічним відділом Шафалюк О.О.
  2. Методичні поради "Традиції і новації в обслуговуванні юнатцтва і дітей" - провідний бібліотекар юнацького абонементу Богурська О.В.
  3. Консультативні поради "Інноваційні процеси в організації обслуговування користувачів бібліотеки, за умови інформатизації суспільства" - провідний бібліотекар читального залу Поліщук І.В.
  4. Консультація "Сільська бібліотека: взаємозв'язок, традиції, інновації" - провідний бібліотекар Орловська І.М.

   

Директор ЦБС Везюк Л.І. ознайомила працівників з організаційно-виробничими патаннями та ознайомила з новим "Маніфестом ЦБА" "Бібліотеки в умовах кризи".

   

Дуже цікаво та змістовно пройшов бібліовізит в Мокіївську та Білопільську сільські бібліотеки-філіали для ознайомлення з досвідом роботи.

Зав. Мокіївською сільською бібліотекою ознайомила колег зі своєю бібліотекою та поділилась досвідом роботи.

Голова Мокіївською с/Ради Людмила Леонідівна Печенюк розповіла про співпрацю бібліотеки і влади, про стан і перспективи розвитку громади і бібліотеки.

Учасники семінару відвідали музей села Білопіль.

   

Категорія: Архів - 2015 | Переглядів: 516 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: