Головна » 2014 » Липень » 16 » презентація нетрадиційної книжкової виставки, приуроченої екстремальним військовим подіям на Україні.
09:11
презентація нетрадиційної книжкової виставки, приуроченої екстремальним військовим подіям на Україні.

15 липня в центральній районній бібліотеці ім. Коцюбинського відбулася презентація нетрадиційної книжкової виставки, приуроченої екстремальним військовим подіям на Україні.

Відкрила презентацію директор ЦБС Любов Бурова.

Важкі часи переживаємо ми, переживає вся наша Україна, сказала вона.

Наш народ завжди мріяв про кращу долю та по нині ми живемо, як кажуть напередодні. Всі народу живуть сьогодні, а ми – напередодні. Не босі ми і не голодні та ми – напередодні. Мрія про краще життя привела нас на Майдан і ця мрія допомагає нашим воїнам вистояти сьогодні в нерівних боях.

Проводячи масові заходи, приурочені 9-му Травня ми завжди говорили: «Давно відгриміли бої, позаростали окопи, траншеї, на місті боїв повиростали ромашки, волошки, маки, колосяться врожаями ниви і лише сивочолі ветерани, ордени та медалі на їх грудях нагадують нам про грізні воєнні роки».

Ніхто з нас, мирних, дружелюбних, роботящих українців не міг собі уявити, що в наших умовах, в цьому цивілізованому світі може бути знову війна.

Війна, коли брат пішов на брата. Війна, коли використовуються найновіші бойові установки, коли помирають і військові і мирні жителі. Такої жорстокості, яка є зараз не було навіть у фашистів.

     

Час дуже важкий для України і українців. Ми вирішили хоч якось відгукнутись на ці події і презентували сьогодні нетрадиційну книжкову виставку «Уклін живим, героям - слава». Огляд книжкової виставки зробила провідний бібліотекар Ніна Перькова.

Вірші, про військові події в Україні презентували присутнім члени літературно-мистецької студії «Доля»: Віра Кухарук, Ольга Личик, Антоніна Осецька, Василь Ющенко, Тетяна Кушнірук, Валентина Генсіцька, Леонід Жмурко, Катерина Дяченко, Олена Сущенко, Павло Лукаревський, Олена Іськова. Члени літературно-мистецького об’єднання «Відродження»: Любов Бурова, Світлана Кобель та Валентина Галімська виконали пісню «За Україну», на музику Я.Ярославенка, слова М. Вороного.

    

Відбулося спілкування в мережі «Skype» з вчителем російської мови та літератури з Норільська – Сергієм Доскачем.

Присутні обмінялись думками про події в Україні.

У презентації взяла участь і виступила Лідія Богурська, начальник відділу культури РДА.

Ми запрошуємо відвідати нашу бібліотеку і ознайомитись з матеріалами на виставці.

Категорія: Архів - 2014 | Переглядів: 441 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: