Головна » 2013 » Грудень » 14 » "Права, що надані державою, та обов'язки перед державою"
14:13
"Права, що надані державою, та обов'язки перед державою"

 На виконання Наказу управління культури, туризму і курортів №38 від 14.02.2012 р. "Про заходи установ культури і мистецтв з правової освіти населення, профілактики правопорушень і боротьби зі злочинністю на 2012-2015 рр., на виконання комплексної програми профілактики правопорушень і боротьби зі злочинністю на території Хмельницької області на 2011-2015 рр. та обласної програми правової освіти населення на 2011-2015 рр. та в рамках Всеукраїнського тижня прав".

 
   
 
  

 В бібліотеці ім. Коцюбинського 13 грудня відбулася правова година на тему "Права, що надані державою, та обов'язки перед державою". В заході взяла участь провідний спеціаліст правової роботи, правової освіти державної реєстрації нормативно-правових актів Красінчук Наталія Вікторівна. Наталія Вікторівна ознайомила присутніх бібліотекарів та читачів бібліотеки з правами, які надає наша держава своїм громадянам та обов'язками, які покладені на громадян перед державою.

  

 Директор ЦБС Любов Бурова відмітила, що всі бібліотеки системи щорічно приймають участь у місячниках правових знань, являються інформаційними центрами у своїх селах і зобов'язані доносити правові знання до членів громади.

  

 Присутні ознайомились з матеріалами представленими на книжковій виставці "Захищати права - виконувати обов'язки".

 

Категорія: Архів - 2013 | Переглядів: 413 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: