Головна » 2013 » Березень » 19 » Конкурс " Найкращий читач Хмельниччини – 2013 "
14:13
Конкурс " Найкращий читач Хмельниччини – 2013 "

Конкурс

" Найкращий читач Хмельниччини – 2013 "

З метою стимулювання інтересу дітей до читання, виявлення кращих дитячих книг, вироблення в дітей навичок самостійної роботи з книгою, підвищення ролі дитячих бібліотек у соціальній адаптації дітей був оголошений обласний конкурс «Найкращий читач Хмельниччини – 2013».

           Організаторами конкурсу виступили управляння культури, національностей та релігії обласної державної адміністрації, обласна бібліотека для дітей ім. Т. Г. Шевченка, обласна організація Національної спілки письменників України.
   Конкурс проводиться у три етапи. Перший етап проводився  в бібліотеках району, що обслуговують дітей.  Другий етап конкурсу, в якому прийняли участь переможці першого етапу в місті і сільських бібліотек,  проводився 17 березня 2013 р. .
   Кожен з  учасників творчо підійшов до презентації улюбленої книги. Були представлені альбоми з малюнками до прочитаних книг,   гарно оформлені читацькі щоденники, а також діти поділилися своїми враженнями від прочитаних книг та рекомендували їх одноліткам.

 

 

 

   Журі в складі завідуючої методичним відділом Шепетівської ЦБС Мельничук Зої Вікторівни , завідувачки Судилківською сільською бібліотекою для дітей Якимчук Олени Миколаївни, провідного бібліотекаря міської бібліотеки для дітей Бобрихіної Тетяни Миколаївни. обрало переможців другого етапу, які будуть представляти Шепетівщину на третьому етапі в обласній бібліотеці для дітей ім. Т. Г. Шевченка.
   Перше місце отримала юна читачка із Корчика Квятківська Наталя, друге місце дісталося Дубині Вероніці з Грицева. Місто найкраще представили наші активні читачі учениця 7 класу  НВК №1 Крисько Богдана та учениця    6 класу СЗОШ №2 Ліпчук Даря.

      Усі учасники були нагороджені дипломами, грамотами та подарунками.

Категорія: Архів - 2013 | Переглядів: 464 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: