Головна » 2013 » Червень » 3 » "Європейська феєрія".
14:13
"Європейська феєрія".
 18 травня, з нагоди відзначення Дня Європи, центральна районна бібліотека прийняла активну участь у регіональному етнографічному фестивалі "Європейська феєрія".
 У фестивалі взяли участь Шепетівський, Славутський, Білогірський, Полонський, Деражнянський райони та м. Шепетівки, які представили: Україну, Італію, Польщу, Росію та Францію. Кожен район представив культурну спадщину обраної ним європейської держави на так званій "Європейській вуличці". Шепетівський район представив Україну. Діяла фотовиставка "Єврофото", "Центр  інформації".
 Багаточисленні учасники фестивалю відвідали "Центр інформації", який представляла центральна бібліотека. Цікавим для присутніх став стенд "Україна на шляху до Європейського Союзу". Тут була представлена інформація про те, як здобути освіту в Європі, які досягнення має Україна йдучі до Євросоюзу, фотохроніка на тему "Євросоюз та європейські горизонти України".
 Учасники фестивалю отримали в "Центрі інформації" брошури: "Європейський Союз та Україна", "Як працює Європейський Союз (Довідник інспекцій ЄС)", "Прпограми допомоги Європейського Союзу та співпраця України з ЄС", "Замок добрих чарівників Європи" та інші, взяли участь у виставках-розпродажах виробів ужиткового та декоративного мистецтва, які представили умільці та рукодільниці, слухали гарну музику та спів артистів-аматорів, відкривали для себе культурні традиції європейських народів.
Категорія: Архів - 2013 | Переглядів: 346 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: