Головна » 2014 » Квітень » 17 » «Доля» в Арткафе «Хвилинка».
14:13
«Доля» в Арткафе «Хвилинка».

15 квітня відбулося засідання літературно-мистецької студії «Доля» в Арткафе «Хвилинка».

Порадував присутніх виступ фольклорного ансамблю «Джерельце» з Новичівської НВК І-ІІІ ступенів, Грицівської, школи сприяння здоров’ю. Керівник ансамблю – Анатолій Огарєв.

  

Учні в українських вишиванках виконували українські пісні, супроводжуючи спів грою на народних інструментах: бубенчик, бубен басовий, ложки, барабан, трищітка, дзвоники, свистулька. Вони виконували українські народні пісні: «Ой, лопнув обруч», «Їхав казок за Дунай», «Там на Україні» - з репертуару Народної артистки України Алли Попової. Особливо зворушила всіх і заставила плакати пісня з репертуару Катерини Бужинської «Україна – це ми» в обробці А.Огарєва.

  

Студійці: Віра Кухарук, Тетяна Кушнірук, Катерина Дяченко, Антоніна Осецька представляли присутнім свої нові вірші: «Таке не снилось і в страшному сні», «О, Господи, невже війна», «Облесливим не вір братів словам», «Крим», «Курорт», «Міраж», «Налий вина», «За все плачу», «Літа наче птиці», «Люби».

  

Присутні –а це вчителька Новицької НВК №І-ІІІ ступенів Тетяна Кравець, які приїхали зі своїми дітками – членами ансамблю, працівники відділів райдержадміністрації: Олег Давидов, Сергій Мельник, Олена Якубовська та члени студії «Доля» познайомилися з самобутнім художником Володимиром Мирончуком та його прекрасними картинами. З його творчістю ви можете познайомитисьwww.miron.art.in.ua

 

Ми ще раз переконалися в тому, що наш український народ найталановитіший, най співучий і ніколи не згине наша українська пісня, наше українське слово і душа наша завжди буде відкрита для спілкування.

Категорія: Архів - 2014 | Переглядів: 445 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: