Головна » 2014 » Жовтень » 23 » бібліовояж в Полонську центральну районну бібліотеку
11:45
бібліовояж в Полонську центральну районну бібліотеку

В найпрекраснішу осінню пору працівники центральної районної бібліотеки ім. Коцюбинського здійснили бібліовояж в Полонську центральну районну бібліотеку. Мета - ознайомитись з досвідом роботи колег-сусідів, ознайомитись с полонським краєм та його визначними історичними та духовними місцями.

Полончани радо зустріли своїх колег. Всі разом клали квіти до пам'ятника Героям Небесної сотні, заспівали Гімн України та "Молитва за Україну" М. Лисенка.

Шепетівчани ознайомились з досвідом роботи полонських бібліотекарів по обслуговуванню користувачів, з новими бібліотечними послугами, обмінялись думками щодо розвитку бібліотечної галузі та планами на майбутнє. Ознайомились з матеріально-технічною базою Полонської ЦРБ та відвідали всі відділи бібліотеки.

     

Не обминули шепетівчани і музею фарфору. Ще в 1889 році в Полонному була відкрита фабрика фарфору і фаянсу. Під час воєн завод розрушався та в 1923 році був реконструйований. З 1933 року завод став випускати фарфорову чайну посуду. В даний час завод не працює та його вироби зберіглися у музею.

Дальше бібліовояж проліг до с. Черніїївка, у жіночий монастир Святого  князя Олександра Невського (Шепетівська єпархія).

  

Завершився бібліовояж на Мертвому озері в Полонському лісі. Красиві полонські краєвиди та чудова погода додали наснаги та настрою всім хто подорожував полонським краєм

Категорія: Архів - 2014 | Переглядів: 350 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: