Головна » 2013 » Грудень » 9 » "Бібліотека-посередник між владою і громадою в контексті електронного урядування".
14:13
"Бібліотека-посередник між владою і громадою в контексті електронного урядування".

Виконуючи заходи по реалізації в області ініціативи "Партнерство" Відкритий уряд" 5 грудня, напередодні Дня місцевого самоврядування в центральній районній бібліотеці ім. Коцюбинського було проведено зустріч-діалог на тему 

"Бібліотека-посередник між владою і громадою в контексті електронного урядування".
 
  

 

 Зустрічалися з громадою і читачами бібліотеки керуючий справами районної Ради Капелюх Микола Петрович та інспектор організаційної роботи міськрайонної Об'єднаної Державної Податкової Інспекції Лящук Наталія Дмитрівна.
  
 
 Відкрила  та вела зустріч-діалог провідний бібліограф Везюк Людмила Іванівна. Вона ознайомила присутніх з законодавчими матеріалами по відкритості інформації, яка висвітлює діяльність уряду, місцевих органів влади та адміністрації, ознайомила з Національною програмою інформатизації та розпорядженням Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2012 року "Про схвалення плану дій з впровадження в Україні Ініціативи «Партнерство»Відкритий уряд»", де одним із пунктів є: "Організація та впровадження ініціативи "Публічні бібліотеки - мости до електронного урядування"".
   Керуючий справами районної ради Капелюх Микола Петрович ознайомив присутніх з роботою Ради, висвітлення матеріалів на веб-сайті Шепетівської районної Ради та поділився планами про роботу влади в напрямку "електронного урядування", "електронної демократії". Інспектор організаційної роботи міськрайонної ОДПІ Лящук Наталія Дмитрівна проінформувала громаду про права та обов'язки платників податків та контролючих органів, а також про електронну звітність.
  Запрошенні на зустріч відповіли на численні запитання присутніх. Всі ознайомились з книжковою виставкою "Бібліотека-посередник між владою і громадою в контексті електронного урядування".
  

 

 

Категорія: Архів - 2013 | Переглядів: 351 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: