Головна » 2013 » Жовтень » 28 » АРТ-кафе "Хвилинка”
14:13
АРТ-кафе "Хвилинка”

АРТ-кафе "Хвилинка”, гостинно відкрило двері для творчих людей Шепетівщини.


  Господар кафе, художник Володимир Марчук, приклав багато зусиль, щоб облаштувати приміщення. На запрошення господаря до кафе завітали  члени літературно - мистецької студії "Доля” та багаточислені шанувальники живопису і художнього слова.
Надзвичайно гарна атмосфера панувала в залі. На стінах картини господаря та його колеги - відомого художника-шепетівчанина Олексія Тарасенка.

 

Відкрила вечір керівник літературно-мистецької студії - Віра Кухарук і передала слово господарю Володимиру Івановичу. Він зробив невеликий екскурс в минуле і розповів, як разом з бажанням писати картини виникла думка відкрити Арт-кафе, в якому б збиралися митці живопису та художнього слова.

  

 

  Всі присутні почувалися тут досить комфортно. Олексій Тарасенко (художник, він пише не тільки чудові картини, але й гарні вірші), Віра Кухарук, Катерина Дяченко, Леонід Жмурко, Олександр Царик, Тетяна Кушнірук, Василь Ющенко, Ольга Личик, Лідія Дерегузова, Анатолій Слободенюк, Микола Марходей читали власні вірші, Любов Бурова та Світлана Джус співали акапелло, Анатолій Огарєв виконав кілька пісень, акомпануючи собі на гітарі. Любов Бурова, Заслужений працівник культури України, виконала пісні "Доля” на слова Ткача, музика Білаша, "Шануймося друзі” та українську народну пісню "Закувала зозуленька”.



Зустріч поетів, художників, працівників культури, бібліотекарів і просто любителів поетичного слова у АРТ-кафе "Хвилинка” - перша спроба організації своєрідного літературно-мистецького середовища для зустрічі  людей середнього та старшого віку. Дуже хотілося б, щоб АРТ-кафе "Хвилинка” стало місцем, де можна поспілкуватися один з одним талановитим людям — поетам, художникам, музикантам.

Запрошуємо до співпраці любителів поезії, інтелектуалів і митців, просто тих, хто хоче прийти, поділитися своєю творчістю та культурно відпочити.

Категорія: Архів - 2013 | Переглядів: 506 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: